Deze website is nu nog eigendom eigendom van Trophax OTC B.V., gevestigd in 3334 KE Zwijndrecht aan de Mandenmakersstraat 1. In de loop van dit jaar worden de merken gefaseerd overgedragen aan Mediphos OTC Consumer Health B.V. in Renkum.
Vragen? Bel gerust +31 78 6105 727
Over ons
Deel deze pagina

Over Trophax OTC

“Choose TROPHAX OTC for a better health and wellness!”

De start is met een goed advies => neem eens 5 minuten de tijd om deze website te bekijken en te onderzoeken en u zult ongetwijfeld een product vinden dat bij uzelf of in uw omgeving toegepast kan worden. Veel plezier met dit onderzoekje !

Mission TROPHAX OTC
Een goede gezondheid is één van de belangrijkste zaken in het leven.
Ons doel is om de mens van dienst te zijn door nieuwe, innovatieve producten op de Nederlandse, Belgische en Europesche markten te introduceren. Producten die bewezen hebben preventief, curatief, therapeutisch en effectief te werken.
Dit commitment, deze afspraak zal al onze beslissingen beïnvloeden om onze missie te volbrengen.

Waarom Trophax OTC ?
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de OTC branche, bestond de wens om in deze branche zelf iets te gaan ondernemen.
Het was een combinatie van karakter, plezier in het werk en kennis van de branche en de mensen. Aangevuld met de drive om de kansen te benutten die in het verleden zijn blijven liggen.
En in 2008 deed zich deze kans voor !
De start was op 1 januari 2008 en nu in 2015 is er een stabiel bedrijf ontstaan die dit jaar met de nieuwe website gaat starten.

Uitgangspunt Assortimentsbeleid
Trophax OTC B.V. betekent Gezondheid voor de Consument. Alle producten binnen ons assortiment hebben als doel: de persoonlijke gezondheid en verzorging van de consument te verbeteren, te herstellen, te veraangenamen of te voorkomen dat er hiaten optreden in dit proces.
Er zijn ontzettend veel groepen producten maar u vindt ongetwijfeld wel een merk in ons assortiment dat een USP (Unique Selling Point) heeft en zich daardoor onderscheid van de in drogisterij en apotheek gebruikelijke producten. Dat zijn dus merken met een bijzondere eigenschap in gewone toedieningsvormen zoals pil, capsule, vloeistof, etc. en voor een acceptabele prijs. Uniek dus.

Marktinformatie
De markt waarin wij opereren heet de OTC Branche. OTC wil zeggen: “Over The Counter” (over de toonbank). Dat begrip wordt internationaal gehanteerd en is ontstaan toen in Nederland drogisterijen zelfzorggenees-middelen en gezondheidsproducten zonder recept over de toonbank gingen leveren.
Maar ons assortiment is breder want geschikt voor de doelgroep van 0 tot 100 jaar. Wat deze zin inhoudt, bewijst de Multi – inzetbare Prep crème. Geschikt voor rode baby-billetjes tot doorliggen bij oudere mensen, maar ook te gebruiken bij zonne – brand of geschikt om mee te scheren en ieder oppervlakkig huidwondje te herstellen.

Proberen
We leven in een tijd dat u niet iedereen op zijn of haar blauwe ogen kunt geloven. Daar hebben we rekening mee gehouden, want van diverse merken is een een probeer – verpakking verkrijgbaar.
Dit geldt voor de volgende merken:
•    Prep Multi – inzetbare huidcrème
•    Kanji – Kenko detox voetpleisters
•    Implaclean tandpasta voor implantaat dragers
Hoe werkt het verder ?
U schaft zo’n probeerverpakking aan.
Bevalt het product en u bestelt de standaard verpakking, dan wordt het aankoop-bedrag van de probeerverpakking 100 % verrekend met het aankoopbedrag van het standaard product.

U ziet het, een nieuw soort website en een nieuwe manier van benaderen. Veel plezier hiermee !